Bemutatkozás

Bemutatkozás

Együttműködésünkre számíthat!

 

A Brightdea Solutions eddig is elkötelezett volt abban, hogy megrendelői és munkatársai számára megfelelő és a munkavégzéshez zavartalan körülményeket biztosítson. Az egészség megőrzése a legfontosabb, ezért bármiféle rendellenességet tapasztalnak kérjük azonnal forduljanak orvoshoz! A COVID-19 koronavírus terjedése miatti aggodalom mindannyiunkat érint. Köszönettel tartozunk partnereinknek, akikkel napról napra szorosan és zökkenőmentesen tudunk együttműködni, különösen ezekben a nehéz időkben. #maradjotthon #OneTeam.

Brightdea Solutions – Bemutatkozás

 

A Brightdea Solutions a jelenkor információbiztonsági kihívásaira válaszul alakult. Digitális stratégiaTanácsadásBiztonsági megoldásokÜzemeltetés

 

A hatékony innovációhoz a kockázattal arányos intézkedések felső szintű és költséghatékony menedzselése elengedhetetlen, mert a működési hatékonyság javítása cége növekedésének, illetve nyereségességének a záloga. A 2019-es nemzetközi és hazai felmérések megegyeznek abban, hogy a következő 12 hónap során a magyar vezetők 81%-a működési hatékonyság javítását tartja kulcsfontosságúnak vállalata sikeressége érdekében.

A Brightdea Solutions célja, hogy olyan objektív információkat szolgáltasson a vállalatok vezetőinek az informatikai területek aktuális helyzetéről, aminek a segítségével megvalósítható az üzletfolytonosság.

 

A digitális vállalatoknak olyan online információkat és adatokat kell birtokolniuk, melyeket már a tulajdonos, vagy a menedzsment akár valós időben elemezhet. Ezért a generációváltás által indukált piaci változások új vállalatműködtetési- és változásmenedzsment módszertant hívnak életre. A változások iránti kényszer vagy nyomás akár vállalaton belül akár külső környezetben egyre nagyobb. Munkánk során sokszor tapasztaljuk, hogy nem lehet igazán innovatív egy olyan vállalat, akinek nincs átfogó analitikus képe vállalata digitális működéséről.

 

Alkalmazott módszereinkkel képesek vagyunk megbízóink projektjeinek teljeskörű támogatására és megvalósítására, mert Brightdea Solutions által használt módszerek a kis- és középvállalkozásoktól egészen a nagyvállalati megoldásokig terjednek.

Referenciák megoszlása az Információbiztonsági üzletágunknál:

Információbiztonsági auditok
15%
Logmenedzsment, SIEM rendszerek bevezetése
35%
2013. évi L. törvény CobiT alapokon
55%
IT biztonsági fejlesztések minőségbiztosítása,
40%
Projektmenedzsment feladatok végrehajtása
10%
GDPR audit és GDPR felkészítések.
10%
Kockázat felmérés és kockázatmenedzsment megvalósítása
20%

Üzletfolytonosság és innováció

Működés optimalizálás, Digitális Stratégia, Digitális Transzformáció, Brightdea Solutions Kft. - Digitális transzformáció - Információbiztonság

Referenciák

Írjon nekünk, kövessen minket:


Megértettem és elfogadom az "ADATVÉDELEM" menü alatt leírtakat.

error: Köszöntök, hogy a tartalom felkeltette az érdeklődését. Érdeklődése fontos számunkra, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.