Rólunk

Brightdea Solutions – Bemutatkozás

 

A Brightdea Solutions 2014-es megalakulásától kezdve arra törekszik, hogy az informatikát érintő fejlesztések, mind technikai, mind pénzügyi szempontból sikeresek legyenek.

 

Az informatika üzleti életben betöltött szerepe dinamikus és egyre intenzívebb fejlődésen megy keresztűl. Folyamataink működése, kontrolling, termelésirányítás, pénzügyek, kommunikáció, szerződések kezelése alapvető működési feltételként tekint a biztonságos informatikai rendszerekre/szolgáltatásokra.

 

A digitális transzformáció csak az érintett kompetenciák aktív és folyamatos támogatásával valósulhat meg. Az üzleti igények pontos megértése és aktív párbeszéd során a konszenzus kialakítása kulcs kérdés.

 

Társaságunk az IT biztonságra vonatkozó legmodernebb nemzetközi tudományos és gyakorlati elvek mellett, a jogi és számviteli tudással ötvözve építette fel szervezetét, alakította ki szolgáltatásait, valamint technikai megoldás portfolióját.

Referenciák megoszlása

Információbiztonsági auditok
15%
Logmenedzsment, SIEM rendszerek bevezetése
35%
2013. évi L. törvény CobiT alapokon
55%
IT biztonsági fejlesztések minőségbiztosítása,
40%
Projektmenedzsment feladatok végrehajtása
10%
GDPR audit és GDPR felkészítések.
10%
Kockázat felmérés és kockázatmenedzsment megvalósítása
20%

Referenciák

A vállalatok a vezetőkkel szemben is új elvárásokat fogalmaznak meg, így megjelenik a „digitális vezető”. A gazdasági területen – ami a vállalat „tranzakcióit” kezeli és a legjobban ellátott adatforrású terület – még nagyobb felelősséggel vérteződik fel, mert prognosztizálhatóan így már igény is jelentkezik a „analitikus digitális vezető” megjelenésére.

 

A technológia váltás viszont nem kizárólag pozitív hatású. Aggályok jelennek meg minden új információtovábbító eszköz megjelenésekor, mert az új kommunikációs kultúrának igen sok új lehetősége és új kommunikációs szabálya létezhet. A szervezetek sikerességéhez meghatározó tényező az ITC technológiákkal kombinált változásmenedzsment.

 

A Brightdea Solutions Kft. hazánk dinamikusan fejlődő IT biztonsági szolgáltatója.
A hozzánk forduló kis, közép és nagyvállalatokkal együtt gondolkodva, teljes körű megoldásokkal segítjük őket abban, hogy a legmagasabb színvonalon szolgálhassák ki ügyfeleinket.

Amiért bennünket választanak

Ahogy a McKinsey tanácsadó cég mondja:
„A döntéseket már nem kell sötétben meghozni, vagy „csak” ösztönére alapozni, mert azok már, analitikus prognózisokon és pontosabb trend előre jelzéseken alapulhatnak.”

 

Az Brightdea Solutions Kft. csapata jól ötvözi a fiatalos lendületet és a sok éves tapasztalatot ezáltal képes folyamatosan megújulva innovatív, de egyúttal megbízható szolgáltatásokat piacra vinni. A Brightdea Solutions célja, hogy olyan objektív információkat szolgáltasson az informatikai területek – minőségbiztosítás, tanácsadás, változásmenedzsment, információbiztonság, biztonsági megoldások – aktuális helyzetéről, aminek a segítségével megvalósítható a kockázattal arányos védelmi intézkedések felsőszintű és költséghatékony menedzselése.

Brightdea Solutions Kft. - Információbiztonság - Digitalizáció - Adatvédelem

Rólunk mondták

Írjon nekünk, kövessen minket:


Megértettem és elfogadom az "ADATVÉDELEM" menü alatt leírtakat.

error: Köszöntök, hogy a tartalom felkeltette az érdeklődését. Érdeklődése fontos számunkra, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.