CyberArk Application Access Manager

CyberArk Application Access Manager

A cégek általában megvásárolható és házon belül fejlesztett alkalmazásokat is használnak üzleti tevékenységeikhez. Napjainkban egyre jobban megfigyelhető az a trend, hogy automatizált IT-infrastruktrúrákat és DevOps módszertanokat hasznosítanak az üzleti hatékonyság javítására és az innovációs folyamatok felgyorsítására.

CyberArk Application Access Manager

A CyberArk Application Access Manager szilárd alapokon nyugvó, a vállalati felhasználás szigorú teljesítménybeli és elérhetőségi követelményeinek megfelelő szintű funkcióterjedelmet biztosít. A meglévő Active Directory, LDAP- és SIEM-rendszerekkel is integrálható, amely elősegíti a korábbi szervezeti befektetések védelmét és hatásuk kiterjesztését, valamint a kiépített biztonsági modellek és gyakorlatok megőrzését.

 

Bizonyos IT-környezetek főleg statikusak, ezzel szemben például a konténerizált környezetek nagymértékben dinamikusak. Minden alkalmazás, szkript, automatizálási eszköz és egyéb, nem emberi identitás valamiféle privilegizált hitelesítő adat használatával fér hozzá más eszközökhöz, alkalmazásokhoz és adatokhoz.

 

Saját tapasztalatunk az, hogy kiküszöbölhető a beágyazott hiteleső adatok használata az alkalmazásokban, de csak akkor ha egységesen kezelhetők és auditálhatók az alkalmazások privilegizált hozzáférései. A telephelyi, hibrid és több felhőt is használó környezetekhez így már vállalati szintű központosított megoldást támogat. Mert az emberi és nem emberi identitások privilegizált hozzáféréseinek kezelése a biztonságosságot növelő alkalmazások a gyorsaság veszélyeztetése nélkül egyszerűsíthetők

 

A CyberArk Application Access Manager úgy lett kialakítva, hogy a széleskörűen használt alkalmazástípusokhoz és nem emberi identitásokhoz átfogó privilegizált hozzáférés-, hitelesítőadat- és titkoskulcs-kezelési szolgáltatásokat nyújtson. Az Application Access Manager például képes arra, hogy a megvásárolható alkalmazások, a hagyományosan házon belül fejlesztett alkalmazások, szkriptek, valamint a DevOps módszertanok használatával felépített konténerizált alkalmazások hiteleső adatainak biztonságos voltát megőrizze.

A megvásárolható megoldások védelme

Az Application Access Manager használható olyan hiteleső adatok biztosítására és kezelésére, amelyekre a külső eszközöknek és megoldásoknak (például biztonsági eszközöknek, RPA-knak, automatizálási eszközöknek, IT-menedzsment megoldásoknak stb.) a feladataik elvégzéséhez szükségük van. A biztonsági réseket felderítő, megvásárolható alkalmazások általában nagyon magas szintű privilegizált hozzáférést igényelnek a vállalati infrastruktúrához a rendszerek átvilágítása és az elemzés eredményeinek elkészítése érdekében.

DevOps-módszertanok használatával készített, felhőre tervezett alkalmazások

az Application Access Manager egy olyan titkoskulcs-kezelési megoldást nyújt, amely kifejezetten felhőre tervezett és DevOps-környezetek egyedi követelményeinek figyelembe vételével készült.

 

A megoldás könnyen integrálható számos DevOps-eszközzel. Az Ansible, a Jenkins, vagy a Puppet; a platformszolgáltatás/konténer összehangolási platformokkal, – Red Hat, OpenShift, a Pivotal Cloud Foundry és a Kubernetes – függetlenül a futtatási környezettől. A megoldás továbbá integrálható a CyberArk’s Enterprise Password Vaulttal, mert így vállalati szinten megvalósítható a privilegizált hozzáférés biztonságossá tételére.

A biztonsági termékben rejlő lehetőségek

cyberark application access manager, Brightdea Solutions Kft. - Üzemeltetés - Digitalizáció - Adatvédelem

A Brightdea Solutions megoldása

A vállalkozások számára kiemelten fontos, hogy rendelkezzenek biztonsági megoldással, mert csak ezek a megoldások nyújtanak védelmet a webes alkalmazások és az őket támogató szerverek, adatbázisok számára.

 

Az Application Access Manager egy erős biztonsági megoldásként lett felépítve. Lehetővé teszi az azt használó szervezeteknek az összes nem emberi privilegizált hozzáférés szabályozását, kezelését és auditálását.

 

A CyberArk Core Privileged Access Security Solution megoldás teljeskörű integrációja lehetővé teszi a privilegizált hozzáféréshez kapcsolódó tevékenységek elkülönített böngésző-munkameneteken keresztüli és valós idejű felügyeletét.

 

A Digitális átalakulás megérkezett, Ön készen áll a következő lépésre?

Vegyék fel velem a kapcsolatot


Megértettem és elfogadom az "ADATVÉDELEM" menü alatt leírtakat.

error: Köszöntök, hogy a tartalom felkeltette az érdeklődését. Érdeklődése fontos számunkra, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.