CyberArk Core Privileged Access Security Solution

CyberArk Core Privileged Access Security Solution

Jelenleg a privilegizált fiókok és azok által biztosított hozzáférések jelentik a legnagyobb biztonsági rést a szervezetek számára. Ezek a magas szintű jogosultságokat biztosító fiókok a hálózatokon belül minden egyes hardver- és szoftverelemben megtalálhatók. A CyberArk Core Privileged Access Security Solution egyedülálló módon teljeskörű megoldást nyújt a privilegizált hozzáférés védelmére, szabályozására és felügyeletére a telephelyi, felhőalapú és hibrid infrastruktúrákban.

CyberArk Core Privileged Access Security Solution

A privilegizált fiókok megfelelő használata révén rendszereket lehet karbantartani, automatizált folyamatokat lehet lebonyolítani, érzékeny adatokat lehet megvédeni és biztosítani lehet az üzleti működés folyamatosságát. De a rossz kezekben ezek a fiókok érzékeny adatok ellopására is használhatók, valamint helyrehozhatatlan károkat is okozhatnak ezekkel a vállalatnak.

 

A privilegizált fiókok hiteleső adatainak (jelszó és SSH-kulcs) automatizált rotálása szükségtelenné teszi a jelentős mennyiségű manuális beavatkozást igénylő, időigényes és könnyen elhibázható adminisztratív feladatokat, valamint garantálja a telephelyi, hibrid és felhőalapú környezetekben használt hiteleső adatok biztonságát.

 

Saját tapasztalatunk az, hogy szinte minden egyes kibertámadás során privilegizált fiókok használatával élnek vissza. A rosszindulatú szereplők biztonsági rendszerek kikapcsolására, létfontosságú IT-infrastruktúrák feletti irányítás átvételére, valamint bizalmas üzleti és személyes adatok megszerzésére használhatják a privilegizált fiókokat.

 

A CyberArke megoldásoknál az elsődleges szempont a biztonság volt; használata elősegíti a vállalati privilegizált fiókok hiteleső adatainak és hozzáférési jogosultságainak hatékony kezelését, mivel proaktívan felügyeli és szabályozza a privilegizált fiókok tevékenységeit, intelligens módon azonosítja a gyanús tevékenységeket, valamint gyorsan és automatikusan reagál a fenyegetésekre.

A megvásárolható megoldások védelme

Az Access Security zökkenőmentes telepítése és azonnali hatása miatt a telepítés hatóköre már igen komoly területet lefed és folyamatosan lehet tesztelni, hogy hogyan terjedhet ki további szervezeti egységekre a CyberArk Shared Technology Platform skálázhatóságának köszönhetően. Mindenesetre az előnyök már hamar megmutatkoznak a bevezetés után.

DevOps-módszertanok használatával készített, felhőre tervezett alkalmazások

A szervezetek számos kihívással szembesülnek a privilegizált hozzáférések védelme, szabályozása és felügyelete során:

 

A fiókok hiteleső adatainak kezelése. Számos IT-szervezet jelentős mennyiségű manuális beavatkozást igénylő, könnyen elhibázható adminisztratív folyamatokra támaszkodik a hiteleső adatok rotálása és aktualizálása során – ez egy nehézkes, kockázatos és költséges megközelítés.

 

A privilegizált tevékenységek nyomon követése. Számos vállalat van olyan helyzetben, hogy nem tudja központilag felügyelni és szabályozni a privilegizált munkameneteket, biztonsági kockázatoknak és megfelelőségi szabálysértéseknek kitéve így a vállalkozást.

 

A fenyegetések felügyelete és elemzése. Sok szervezetnél hiányoznak az átfogó fenyegetéselemzési eszközök, és emiatt képtelenek proaktívan azonosítani a gyanús tevékenységeket és kezelni a biztonsági incidenseket.

 

A privilegizált felhasználói hozzáférés szabályozása. A szervezetek gyakran küzdenek azzal, hogy hatékonyan tudják szabályozni a privilegizált felhasználói hozzáférést a felhőalapú platformokhoz (infrastruktúraszolgáltatás és platformszolgáltatás), szolgáltatott szoftverekhez, a közösségi médiához stb.; ez megfelelőségi kockázatokat okoz és bonyolultabbá teszi a működést.

 

A Windows tartományvezérlőinek védelme. A támadók a Kerberos hitelesítési protokoll biztonsági réseit kihasználva hitelesített felhasználónak tettethetik magukat és hozzáférést szerezhetnek létfontosságú IT-erőforrásokhoz és bizalmas adatokhoz.

A biztonsági termékben rejlő lehetőségek

CyberArk Privileged Access Security , Brightdea Solutions Kft. - Üzemeltetés - Digitalizáció - Adatvédelem

A Brightdea Solutions megoldása

A vállalkozások számára kiemelten fontos, hogy rendelkezzenek biztonsági megoldással, mert csak ezek a megoldások nyújtanak védelmet a webes alkalmazások és az őket támogató szerverek, adatbázisok számára.

 

Mérsékli a biztonsági kockázatokat. Biztonságosabbá teszi a privilegizált hozzáféréseket. Védi a privilegizált fiókok jelszavaihoz és SSH-kulcsaihoz történő hozzáférést. Megvédi a rendszereket a rosszindulatú szoftverektől és támadásoktól. Hatékonyan észleli a gyanús tevékenységeket és a rosszindulatú műveleteket, valamint reagál azokra. Védelmet nyújt a privilegizált fiókokhoz történő jogosulatlan hozzáférés, illetve az azokhoz kapcsolódó személyiséglopások, csalások és lopások ellen.

 

A CyberArk Core Privileged Access Security Solution megoldás teljeskörű integrációja lehetővé teszi a privilegizált hozzáféréshez kapcsolódó tevékenységek elkülönített böngésző-munkameneteken keresztüli és valós idejű felügyeletét.

 

A Digitális átalakulás megérkezett, Ön készen áll a következő lépésre?

Vegyék fel velem a kapcsolatot


Megértettem és elfogadom az "ADATVÉDELEM" menü alatt leírtakat.

error: Köszöntök, hogy a tartalom felkeltette az érdeklődését. Érdeklődése fontos számunkra, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.