CyberArk Privileged Access Security

CyberArk Privileged Access Security

A CyberArk-megoldás egyik kulcsfontosságú összetevője egy központi házirend-motor. Mindenféle típusú célrendszernél lehetővé teszi a Vállalat számára, mert a privilegizált jelszavak visszaállításának automatizálását és kezelését. Ezenfelül a CyberArk-megoldások eltérő házirend-motort is képesek használni a különböző hálózati szegmenseken belüli fiókok kezelésére. Így a lehető legkényelmesebb és legrugalmasabb módon egyetlen telepített CyberArk-megoldásból kezelhetők és adminisztrálhatók.

CyberArk Privileged Access Security

Amikor egy vállalat egy olyan megoldást keres, amely szabványossá teheti – akár globális szervezeten esetében is – a biztonsági szolgáltatásokból álló portfólióját, akkor könnyen skálázható – akár privilegizált hozzáférés-kezeléssel egybekötött – megoldásokat is szeretne biztosítani gyorsan növekvő ügyfélkörének.

 

A CyberArk-megoldás egyik kulcsfontosságú összetevője egy központi házirend-motor, amely mindenféle típusú célrendszernél lehetővé teszi a privilegizált jelszavak visszaállításának automatizálását és kezelését. Ezenfelül a CyberArk-megoldások eltérő házirend-motort is képesek használni a különböző hálózati szegmenseken belüli fiókok kezelésére, melyek így a lehető legkényelmesebb és legrugalmasabb módon egyetlen telepített CyberArk-megoldásból kezelhetők és adminisztrálhatók.

 

Saját tapasztalatunk az, hogy azt követően annál a vállalatnál aki már korábban telepített rendszerek egyszerű lecserélését kívánta megvalósítani, miután a belső ellenőrzés lezárult és a meglévő megoldás lecserélését előirányzó döntés megszületett vállalat az Access Security Solution rendszert választotta. A CyberArk-megoldások lehetővé teszi egy olyan vállalati szabályzat érvényre juttatását, amely megvédi a vállalkozás létfontosságú rendszereit és kezeli a megosztott és privilegizált fiókok teljes életciklusát az összes adatközpont viszonylatában.

 

Összetett és kiterjedt infrastruktúrával és tevékenységekkel rendelkező nagy és globális szervezetek esetén a megfelelő üzleti folyamatok fenntartásához létfontosságú az auditorok igényeinek kielégítése. Mivel a CyberArk-megoldásai biztosítják a privilegizált hozzáférések elszámoltathatóságát, naplózását és áttekintését, a vállalat képessé válik úgy megfelelni az auditorai által megfogalmazott és egyre összetettebb követelményeknek, hogy az versenyelőnnyé váljon a vállalat számára.

A megvásárolható megoldások védelme

Az Access Security zökkenőmentes telepítése és azonnali hatása miatt a telepítés hatóköre már igen komoly területet lefed és folyamatosan lehet tesztelni, hogy hogyan terjedhet ki további szervezeti egységekre a CyberArk Shared Technology Platform skálázhatóságának köszönhetően. Mindenesetre az előnyök már hamar megmutatkoznak a bevezetés után.

DevOps-módszertanok használatával készített, felhőre tervezett alkalmazások

A munkavállalók így hatékonyabban tudtak dolgozni, megtartva az összhangot a meglévő rendszerekkel és üzleti folyamatokkal. Még ez a viszonylag kis módosítás sem hatott ki a CyberArk-megoldást kezelők teljesítményére és hatékonyságára.

 

A privilegizált fiókok kezelésének infrastruktúrája egységesítve lett.

 

Nagyban növelte a biztonságot és csökkentette a kockázatot.

 

A CyberArk Privileged Access Security könnyen értékesíthető hosztolt szolgáltatásként a végfelhasználók számára.

 

Jelentősen bővült az elérhető biztonsági szolgáltatások köre.

 

Automatizált jelszókezelés.

 

Rugalmas és globális bevezetésre is skálázható.

 

Megfelel a megfelelőségi szabályok és az auditorok által támasztott követelményeknek.

A biztonsági termékben rejlő lehetőségek

CyberArk Privileged Access Security , Brightdea Solutions Kft. - Üzemeltetés - Digitalizáció - Adatvédelem

A Brightdea Solutions megoldása

A vállalkozások számára kiemelten fontos, hogy rendelkezzenek biztonsági megoldással, mert csak ezek a megoldások nyújtanak védelmet a webes alkalmazások és az őket támogató szerverek, adatbázisok számára.

 

Az Access Manager egy erős biztonsági megoldásként lett felépítve. Lehetővé teszi az azt használó szervezeteknek az összes nem emberi privilegizált hozzáférés szabályozását, kezelését és auditálását.

 

A CyberArk Core Privileged Access Security Solution megoldás teljeskörű integrációja lehetővé teszi a privilegizált hozzáféréshez kapcsolódó tevékenységek elkülönített böngésző-munkameneteken keresztüli és valós idejű felügyeletét.

 

A Digitális átalakulás megérkezett, Ön készen áll a következő lépésre?

Vegyék fel velem a kapcsolatot


Megértettem és elfogadom az "ADATVÉDELEM" menü alatt leírtakat.

error: Köszöntök, hogy a tartalom felkeltette az érdeklődését. Érdeklődése fontos számunkra, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.