Imperva API Security

Imperva API Security

Az Imperva API Security az alkalmazásprogramozási felületek minden szervezetnél a digitális átalakítás sarokkövei. Ezek teszik lehetővé a cégeknek, hogy új mikroszolgáltatási architektúrákban fejleszthessenek alkalmazásokat, automatizálhassák a vállalatközi folyamatokat, illetve háttérrendszert alakíthassanak ki mobilalkalmazásaik számára.

Imperva API Security

Sajnos a kiberbűnözők figyelmét sem kerülte el az alkalmazásprogramozási felületekre épülő gazdaság irányába történő elmozdulás, és újabb és újabb hordozóközegeket találnak az alkalmazásprogramozási felületek támadásához. Ezért égető szükség van arra, hogy a szervezetek rendszerbe állítsanak olyan új védelmi eszközöket, amelyekkel hatékonyabban meg tudják védeni alkalmazásprogramozási felületeiket.

 

Az API Security az Imperva Application Security alkalmazás-védelmi szoftvercsomagjának jelenlegi erősségeire alapozva az elosztott túlterheléses támadások (DDoS) elleni védekezéssel, illetve egyéb védekezési képességeket latba vetve védi a szervezetek alkalmazásprogramozási felületeit.

 

Saját tapasztalatunk az, hogy az alkalmazásprogramozási felületen zajló forgalom második védelmi rétegeként hozzáadott új pozítv biztonsági modell védi az alkalmazásprogramozási felületeket a rosszindulatú felhasználók általi visszaélések ellen.

 

Az Imperva API Security pozítv biztonsági modell automatikusan a szervezet OpenAPI-specifikációja alapján készül, így a szoftverfejlesztő szervezetek folyamatos integrációs/folyamatos szállítási (Continuous Integration/Continuous Deployment, CI/CD) folyamataikba tudják integrálni az alkalmazásprogramozási felületek védelmét.

Védje meg alkalmazásprogramozási felületeit a kibertámadásoktól!

Az Imperva API Security az Imperva Application Security alkalmazás-védelmi szoftvercsomagjának egyik fő összetevője. Amely optimális felhasználói élmény fenntartása mellett képes csökkenteni a kockázatot.

Azonnali védelem

Az integrálásnak köszönhetően az alkalmazásprogramozási felületek minden bővítése és változtatása automatikus frissül az API Security megoldásában. Ezzel megelőzhetők az alkalmazásprogramozási felületek üzembe állításakor jelentkező szokásos nehézségek.

 

A megoldás telephelyi és felhőalapú környezetekben védi az alkalmazásokat.

 

Kivédi a létfontosságú alkalmazásprogramozási felületek biztonsága ellen intézett támadásokat.

 

OpenAPI-specifikációk alapján készült pozítv biztonsági modellt kínál

 

Az alkalmazásprogramozási felületek életciklus-menedzsmentjébe integrálja a védelmet.

 

Weboldalak és alkalmazásprogramozási felületek védelméről egyaránt gondoskodó megoldást nyújt.

A védelem integrálása az alkalmazásprogramozási felületek életciklus-menedzsmentjébe

Imperva, API Security, Brightdea Solutions Kft. - Üzemeltetés - Digitalizáció - Adatvédelem

A Brightdea Solutions megoldása

Az Imperva API Security a védelem zökkenőmentesen az alkalmazásprogramozási felületek életciklus-menedzsmentjének folyamatába integrálható a folyamatos integráció/folyamatos szállítás (Continuous Integration/Continuous Deployment, CI/CD) eszközeivel, illetve alkalmazásprogramozási felületek vezető felügyeleti megoldásait forgalmazó szereplőkön keresztül.

 

A fokozatosság elvén alapuló szabályozási vezérlőknek köszönhetően a megoldás külön beállítva az egyes szervezeteknél is alkalmazható. Speciális védelmi követelményeknek óraműpontossággal megfelelően és egyedülálló felügyeletet biztosítva telepíthető.

 

A Digitális átalakulás megérkezett, Ön készen áll a következő lépésre?

Vegyék fel velem a kapcsolatot


Megértettem és elfogadom az "ADATVÉDELEM" menü alatt leírtakat.

error: Köszöntök, hogy a tartalom felkeltette az érdeklődését. Érdeklődése fontos számunkra, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.