Imperva SecureSphere®

Imperva SecureSphere®

Az Imperva SecureSphere®-berendezések kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és rendkívül rugalmasak a nagy igényeket támasztó adatközponti környezetekben. A SecureSphere „meghibásodás esetén nyitott” (fail-open) interfészekkel ellátott platformjai költséghatékony megoldást nyújtanak az áthidalásra.

Imperva SecureSphere®

A sávon kívül megvalósított felügyelet fokozza a biztonságot, az előlapon megjelenő állapotüzenetek és a hálózati interfészek pedig könnyebbé teszik a felügyeletet. A SecureSphere-berendezések méretezhető, megbízható és rugalmas platformot teremtenek az Imperva webelkalmazás-, adatbázis- és fájlvédelmi megoldásai számára.

 

A kivételes teljesítményt nyújtó SecureSphere-berendezések lehetővé teszik a szervezetek számára az eszközök egységes felügyeletét, és a sávszélességgel kapcsolatos jövőbeli követelményeknek is képesek eleget tenni. A másodpercenként több gigabitnyi adat áteresztésére és több tízezer tranzakció feldolgozására képes, kis késleltetésű SecureSphere-berendezések az alkalmazások és a hálózat teljesítményének csökkentése nélkül képesek megbirkózni a nagy forgalmi terhelésekkel.

 

Saját tapasztalatunk az, hogy a másodpercenként több gigabitnyi adat áteresztésére és több tízezer tranzakció feldolgozására képes, kis késleltetésű SecureSphere-berendezések az alkalmazások és a hálózat teljesítményének csökkentése nélkül képesek megbirkózni a nagy forgalmi terhelésekkel.

 

A SecureSphere-berendezések bővítő modulokkal bővítve lehetőséget teremtenek távoli, sávon kívüli menedzselésre és felügyeletre, teljesítménynövelésre és egyéb műveletek végrehajtására.

Egyedi kívánalmaknak megfelelő bővítési lehetőségek

A SecureSphere-berendezések bővítő modulokkal bővítve lehetőséget teremtenek távoli, sávon kívüli menedzselésre és felügyeletre, teljesítménynövelésre és egyéb műveletek végrehajtására.

Méretezhetők. Megbízhatók. Rugalmasak.

Rugalmas megoldások nagy áteresztő képességet igénylő környezetekben.

 

A SecureSphere Virtual Appliance kínálatba tartozó virtuális berendezések bővítik az ügyfelek kiépített rendszereinél választható lehetőségek kínálatát, így a SecureSphere adatvédelmi megoldásai a szervezetek adatközpontokra vonatkozóan kialakított virtualizálási stratégiába illően, költséghatékonyan és rugalmasan állíthatók rendszerbe.

 

Az Imperva SecureSphere for Amazon Web Services (AWS) a jól ismert SecureSphere Web Application Firewall tűzfal (WAF), Database Activity Monitoring felügyeleti megoldás (DAM) és Database Firewall tűzfal (DBF) megoldások előnyei mellett az AWS fontos szolgáltatásaira – VPC, CloudFormation, CloudWatch és Elastic Load Balancing – is szervesen épít.

 

A SecureSphere védi a Microsoft Azure-felhőben hosztolt alkalmazásokat a támadásoktól, és naplózza/felügyeli a hozzáférés szempontjából érzékeny adatokat.

Hibatűrőnek tervezett rendszer

Imperva SecureSphere®,Brightdea Solutions Kft. - Üzemeltetés - Digitalizáció - Adatvédelem

Az Imperva SecureSphere for database olyan adatbázis-felügyeleti és -auditálási megoldás, amely anélkül képes eleget tenni számos megfelelőségi követelménynek, hogy különösebb kedvezőtlen hatást gyakorolna az adatbázisok használatának teljesítményére, emellett valós idejű adatvédelmet is biztosít.

A Brightdea Solutions megoldása

Az Imperva SecureSphere® a hálózati forgalom átláthatóságát javító megoldásokat gyártó partnereink termékeivel együttműködve méretezhető, nagy teljesítményű adatközpont-védelmi megoldást nyújt a különösen nagy sávszélességet igénylő alkalmazásokat használók számára.

 

Az Imperva kínálatba tartozó egyszerű és rugalmas virtuális berendezésekkel mindenféle méretű szervezet a megváltozó követelményeknek megfelelően talál megoldást. A SecureSphere® Virtual Appliance gyorsan rendszerbe tud állítani új védelmi szolgáltatásokat.

 

A Digitális átalakulás megérkezett, Ön készen áll a következő lépésre?

Vegyék fel velem a kapcsolatot


Megértettem és elfogadom az "ADATVÉDELEM" menü alatt leírtakat.

error: Köszöntök, hogy a tartalom felkeltette az érdeklődését. Érdeklődése fontos számunkra, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.