Imperva ThreatRadar

Imperva ThreatRadar

Az Imperva ThreatRadar a fő olyan felderítésiadatfolyam-szolgáltatás, amely képes felvértezni az iparágvezető1 SecureSphere Web Application Firewall tűzfal (WAF) megoldást az alábbi eszközökkel. A kiberbűnözők az internetre kapcsolt webalkalmazások sérülékenységeit mint a támadások kiindulási hordozóközegét kihasználva megkerülik a hagyományos biztonsági ellenőrzéseket, irányításuk alá vonják a felhasználói fiókokat, majd az IT-infrastruktúrában oldalirányban haladva hozzáférést nyernek a létfontosságú adatokhoz és alkalmazásokhoz.

Imperva ThreatRadar

A korszerű eszközökkel végzett kibertámadások elleni védelem csak olyan fejlett figyelmeztető rendszerekkel valósítható meg, amelyek képesek lépést tartani az egyre fejlettebb webalapú támadásokkal. Ennél a pontnál különösen megnőtt egy tömeges kiszervezésben működő, megbízható platformról és a társak alkotta közösségétől származó felderítési adatok jelentősége.

 

Az Imperva ThreatRadar a fő olyan felderítésiadatfolyam-szolgáltatás, amely képes felvértezni az iparágvezető1 SecureSphere Web Application Firewall tűzfal (WAF) megoldást az alábbi eszközökkel.

 

Saját tapasztalatunk az, hogy a ThreatRadar felhasználja az Imperva Application Defense Center (ADC) biztonságkutató szervezet fenyegetettség-elemzési felderítési adatait. A ThreatRadar adatfolyama egyszerre több támadásról is közel valós időben, automatikusan tájékoztat.

 

A ThreatRadar ezeket az adatokat kombinálja a fenyegetésekre vonatkozóan a SecureSphere Web Application Firewall tűzfal (WAF) megoldását használó ügyfelek közösségétől kapott élő adatokkal.

A fenyegetésekre vonatkozó adatok hatásosságának javítása

A SecureSphere Web Application Firewall tűzfalat használó ügyfelek jelentős mértékben tudják csökkenteni a kártékony és a nemkívánatos internetes forgalom miatti biztonsági munkaterhelést azáltal, hogy automatikusan riasztást küldenek a gyanús webes kérésekről, illetve letiltják ezeket a webes kéréseket.

A tevékenységek megkülönböztetése egymástól

A ThreatRadar vészhelyzeti adatfolyama a webalkalmazások újonnan felfedezett sérülékenységek elleni védelme érdekében ismertté válásukkal egy időben elküldi a támadások ismertetőjegyeit (szignatúráit) a SecureSphere Web Application Firewall tűzfalnak.

 

Az Imperva SecureSphere a SecureSphere Web, Database és File Security összetevőkből álló teljes körű, integrált kiberbiztonsági platform. Akár a legnagyobb szervezetek adatközpont-védelmi igényeinek megfelelően is átméretezhető, és a világszínvonalú Imperva Application Defense Center biztonságkutató szervezet gondoskodik arról, hogy az élvonalbeli technológiákon alapuló termék folyamatosan képes legyen védelmet nyújtani a mind kifinomultabbá váló fenyegetésekkel szemben.

 

A ThreatRadar kártékony botok elleni védelmi szolgáltatása képessé teszi a SecureSphere Web Application Firewall tűzfalat arra, hogy hatékonyan meg tudja különböztetni egymástól az emberek és a botok által generált bejövő forgalmat; be tudja azonosítani a hasznos, és a kártékony botokat; be tudja sorolni a forgalmat böngészőtípus alapján; stb.

 

A ThreatRadar adatfolyama egyszerre több támadásról is közel valós időben, automatikusan tájékoztat. A biztonsági adatfolyamokban azonosítva vannak azok a források, amelyekről nemrégiben SQL-befecskendezéses, XSS (Cross Site Scripting), elosztott túlterheléses (DDoS) vagy más támadást indítottak

A felderítési adatok alapján fékezze meg a rosszindulatú felhasználókat, és védje ki az automatizált támadásokat!

Imperva, ThreatRadar,Brightdea Solutions Kft. - Üzemeltetés - Digitalizáció - Adatvédelem

A ThreatRadar három előfizetéses adatfolyam-szolgáltatása (hírnévelemző szolgáltatás, közösségen alapuló védelmi szolgáltatás, valamint kártékony botok elleni védelmi szolgáltatás) az alábbi két csomagba foglalva kapható. Így egyszerűen megvásárolhatók, és költséghatékonyabb módon lehet őket implementálni.

A Brightdea Solutions megoldása

Az Imperva ThreatRadar a fő olyan felderítésiadatfolyam-szolgáltatás, amely képes felvértezni az iparágvezető1 SecureSphere Web Application Firewall tűzfal (WAF) megoldást.

 

Az Imperva kínálatba tartozó egyszerű és rugalmas virtuális berendezésekkel mindenféle méretű szervezet a megváltozó követelményeknek megfelelően talál megoldást. A SecureSphere® Virtual Appliance gyorsan rendszerbe tud állítani új védelmi szolgáltatásokat.

 

A Digitális átalakulás megérkezett, Ön készen áll a következő lépésre?

Vegyék fel velem a kapcsolatot


Megértettem és elfogadom az "ADATVÉDELEM" menü alatt leírtakat.

error: Köszöntök, hogy a tartalom felkeltette az érdeklődését. Érdeklődése fontos számunkra, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.