Imperva WAF Gateway

Imperva WAF Gateway

A szervezeteknek úgy kell megvédeniük alkalmazásaikat a már létező és a majdani kiberfenyegetésektől, hogy se a teljesítmény, se a piacra jutási idő, se az üzemidő ne szenvedjen csorbát. Az alkalmazások gyors változása különösen megnehezíti a biztonságért felelős szakemberek munkáját, mert nehezen tudják naprakészen tartani az internetes eszközöket hatékonyan védő szabályokat.

Imperva WAF Gateway

A piacvezető Imperva WAF Gateway lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a webalkalmazások automatitizált védelmével és rugalmas üzembe helyezési lehetőségek mellett védhessék alkalmazásaikat. A WAF átfogó védelmet nyújt, képességei pedig jól tagolhatóak, ezért ideális megoldás az értékes internetes eszközök védelmére, a PCI-szabványnak történő megfelelés biztosítására és az OWASP TOP 10-es listáján szereplő legveszélyesebb biztonság elleni támadások ellen.

 

A kikezdhetetlen alkalmazásprogramozási felületeknek köszönhetően mind a fejlesztésért és üzemeltetésért, mind a biztonságért felelős csoportok a már kialakított DevOps-folyamatokba integrálhatják a WAF Gateway telepítését és a napi finomhangolási műveleteket.

 

Saját tapasztalatunk az, hogy a biztonsági réseket felderítő alkalmazások integrálásának köszönhetően a WAF Gateway virtuálisan ki tudja javítani a webalkalmazásokat. Virtuális javításkor egy sérülékenység felfedezését követően a rendszer nem hagyja, hogy a webalkalmazás még hetekig vagy hónapokig ki legyen téve biztonsági kockázatoknak, hanem aktívan védelmezi az alkalmazást a támadások ellen. Így csökkenthető a veszélyeknek való kitettség időtartama, és időt lehet nyerni addig, amíg rendelkezésre nem állnak a sérülékenység végleges megszüntetéséhez szükséges erőforrások.

 

Az Imperva WAF Gateway képes felismerni a weboldalak látszólag ártalmatlan forgalmába ártó szándékkal beleszőtt – a többi védelmi rétegen átjutó – részeket.

Védje létfontosságú webalkalmazásait!

A szervezetek emellett olyan védelmi megoldásokat kívánnak rendszerbe állítani, amelyek az alkalmazásokhoz hasonlóan a felhasználói igény növekedéséhez igazodva méretezhetők, azaz a felhasználói élmény szintjének fenntartása mellett igyekeznek gondoskodni az internetes eszközök megfelelő védelméről.

DevOps-módszertanok használatával készített, felhőre tervezett alkalmazások

Automatikusan megtanulja, hogy melyek a védett alkalmazások, és automatikusan megtanulja a felhasználó viselkedést.

 

Jelenlegi fenyegetésekre vonatkozó, kutatásokon alapuló hírszerzési adatok alapján naprakészen tartja a webalkalmazások védelmét.

 

Virtuális módon javítja a sérülékenységeket.

 

Teljes mértékben megfelel a PCI-szabványnak.

 

Kiváló teljesítményű, átlátszó módon, fokozatokban is üzembe állítható.

 

A gondosan kidolgozott, több szakaszból álló támadások felismerése érdekében összefüggéseket keres a biztonsági szabályok megsértésének előfordulásai között.

A biztonsági termékben rejlő lehetőségek

Imperva, WAF Gateway, Brightdea Solutions Kft. - Üzemeltetés - Digitalizáció - Adatvédelem

A Brightdea Solutions megoldása

Az Imperva WAF Gateway szabadalmaztatott Dynamic Profiling (dinamikus profilalkotási) technológiával automatizálja az elosztott túlterheléses támadásokat. Ezen túl a megengedett felhasználói viselkedésformák viszonyítási alapként (ú.n. fehér listaként) történő létrahozásának folyamatát is képes ellenőrizni.

 

A fokozatosság elvén alapuló szabályozási vezérlőknek köszönhetően a megoldás külön beállítva az egyes szervezeteknél is alkalmazható. Speciális védelmi követelményeknek óraműpontossággal megfelelően és egyedülálló felügyeletet biztosítva telepíthető.

 

A Digitális átalakulás megérkezett, Ön készen áll a következő lépésre?

Vegyék fel velem a kapcsolatot


Megértettem és elfogadom az "ADATVÉDELEM" menü alatt leírtakat.

error: Köszöntök, hogy a tartalom felkeltette az érdeklődését. Érdeklődése fontos számunkra, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.