Horváth Tamás, Brightdea Solutions Kft. Bemutatkozás, Tájékoztatás, oneteam, maradj otthon, Képzés, Oktatás, Információbiztonság - Digitalizáció - COVID19, Adatvédelem

Azt tapasztaljuk, hogy bármilyen változás történik a szervezet életében, az szoros összefüggést mutat a HR-rel, a felsővezetéssel és az IT-vel is – Horváth Tamás, a Brightdea Solutions alapítója – itbusiness.hu

#OneTeam

Üzletfolytonosság és innováció

A Brightdea Solutions célja, hogy olyan objektív információkat szolgáltasson a vállalatok vezetőinek az informatikai területek aktuális helyzetéről, amelyek segítségével megvalósítható az üzletfolytonosság és az innováció.

A hatékony innovációhoz a kockázattal arányos intézkedések felső szintű és költséghatékony menedzselése elengedhetetlen, mert a működési hatékonyság javítása cége növekedésének, illetve nyereségességének a záloga. A 2019-es nemzetközi és hazai felmérések megegyeznek abban, hogy a következő 12 hónap során a magyar vezetők 81%-a működési hatékonyság javítását tartja kulcsfontosságúnak vállalata sikeressége érdekében.

A digitális vállalatoknak olyan online információkat és adatokat kell birtokolniuk, melyeket már a tulajdonos, vagy a menedzsment akár valós időben elemezhet. A generációváltás által indukált piaci változások új vállalatműködtetési- és változásmenedzsment módszertant hívnak életre. A változások iránti kényszer vagy nyomás akár vállalaton belül akár külső környezetben egyre nagyobb.
Munkánk során sokszor tapasztaljuk, hogy nem lehet igazán innovatív egy olyan vállalat, akinek nincs átfogó analitikus képe vállalata digitális működéséről. Alkalmazott módszereinkkel képesek vagyunk megbízóink projektjeinek teljeskörű támogatására és megvalósítására, mert Brightdea Solutions által használt módszerek a kis- és középvállalkozásoktól egészen a nagyvállalati megoldásokig terjednek.

Üzletfolytonosság és innováció

Kiberbiztonsági megoldások

IT Üzemeltetési megoldások

Digitális átalakulás

Kiberbiztonsági termékek

Ügyfeleink mondták

Köszönettel tartozunk ügyfeleinknek, akikkel napról napra szorosan és zökkenőmentesen tudunk együttműködni, különösen ezekben a nehéz időkben.

Az informatikai üzemeltetés egy mélyen bizalmi kapcsolat, amelyben nehéz a váltás. Mi öt éve jutottunk el arra a pontra, hogy a korábbi üzemeltetőtől nem kaptuk meg azt a biztonságot, amire a cégünk működését építhettük volna. Ekkor lépett a képbe a Brightdea Solutions Kft, akik rengeteg munkával stabilizálták és fejlesztették az informatikai rendszerünket, amely így már kiszolgálja a munkatársaink és ügyfeleink folyamatosan növekvő igényeit!

Simon Zoltán Managing Director

A TF Systems Kft. és a Brightdea Solutions Kft. közötti kapcsolat túlmutat egy hétköznapi üzleti partnerségen: a tökéletes és naprakész szakmai tudás rugalmassággal és segítőkészséggel egészül ki, amit a kollegiális emberi kapcsolatok tesznek hatékonyan és gördülékenyen működő egésszé. Annak ismeretében, ahogyan szakembereik segítik cégünk ISO 27001-es felkészülését, jó szívvel ajánlottuk már be Brightdeat a saját partnereink felé, és ajánlom őket bárki másnak is, aki ilyen profilú céget keres.

Egervári Zoltán Managing Director

Korábban saját üzemeltetésben tartottuk az informatikai rendszerünket, amely rengeteg időnket és energiánkat vitte el. Amióta a Brightdea Solutions Kft. átvette, a feladatok lekerültek rólunk, a problémák gyorsan és szakszerűen elhárításra kerülnek, mi pedig foglalkozhatunk azzal, amihez mi értünk a legjobban.

Csontos Tamás General director

    #OneTeam

    Együttműködő partnereinkkel közösen dolgozva jutunk el céljaink megvalósításához

    Elérhetőség

    Feliratkozás hírlevelünkre:

    Copyright © 2020 Brightdea Solutions