Üzemeltetés

Üzemeltetés

Tapasztalatainkra és szakembereinkre alapozva biztosítjuk azt a skálázhatóságot és biztonságot amelyre az Ön cégének szüksége van. A Brightdea Solutions üzemeltetési megoldásai a KKV-k részére olyan menedzselt informatikai megoldást nyújt, amelyet kifejezetten a kis- és középvállalatok részére - opcionális SOC szolgáltatással kiegészítve - alakított ki. Szolgáltatásunk segítségével teljes biztonságban tudhatja vállalata IT működését.

Alaprendszer üzemeltetés

  • Szerverhosting – Önnek nem kell beruháznia szerverszoba kialakításra. Szakembereink és partnereink segítségével akár a teljes informatikai infrastruktúrát vagy csak a kritikus rendszereket a biztonsági elvárásoknak megfelelő üzemeltetési környezetben tudjuk biztosítani.

 

  • Szerverüzemeltetés, távfelügyelet – Önnek nem kell rendszergazdát alkalmazni. Folyamatos oktatásokban részesíteni, a rendszergazda helyettesítését megoldani. Egyéni igények szerint kialakított szolgáltatási megállapodások (SLA-k) alapján biztosítjuk Önnek az üzleti folyamatai kiszolgálásához szükséges szerverek biztonságos üzemeltetését, távfelügyeletét és az esetlegesen fellépő hibajavítási tevékenységeket.

 

  • Hálózati infrastruktúra üzemeltetés – Napjainkban az online jelenlét minden Vállalat számára elengedhetetlen, azonban mindez rengeteg információbiztonsági területen jelentkező problémát is felvet. Az internet irányából érkező támadások elleni védelem, a belső hálózaton az adatok védelme, a munkatársak közös munkájának támogatása. Az igényekhez igazodó és biztonságos módon kialakított hálózati infrastruktúra segítségével lehetséges. Társaságunk szakértői a hálózattervezési feladatoktól kezdődően, egészen a hálózati infrastruktúra egyes elemeinek (tűzfal üzemeltetés, routerek, internetkapcsolat biztosítása, belső hálózati szolgáltatások kialakítása, stb.) üzemeltetési és hibajavítási feladatait képesek végrehajtani.

 

  • Irodai munkaállomások üzemeltetése – A felhasználói élmény és elégedettség az egyes munkavállalók számára kiosztott munkaállomások, laptopok jó és biztonságos működésén múlik. Szakértő munkatársaink több 10 éves tapasztalata és folyamatos képzése az Ön számára is garanciát jelent a felhasználói munkaállomások, laptopok stabil működéséhez és az esetleg fellépő hibák esetén a hibaelhárítás mielőbbi és szakszerű elvégzéséhez.

Brightdea Solutions Kft. - Üzemeltetés - Digitalizáció - Adatvédelem
Brightdea Solutions Kft. - Üzemeltetés - Digitalizáció - Adatvédelem

Csoportmunka támogatás

Napjaink gazdasági környezete, a munkavállalók mobilitása, a földrajzi távolságok, a rugalmasan alakítható és menedzselhető szervezetek mind hatékonyan és egyszerűen működtethető a csoportmunkát támogató eszközökkel valósíthatók meg. Társaságunk az Önök üzleti folyamataihoz és igényeihez igazított csoportmunka támogató rendszerek tervezését, bevezetését és üzemeltetést képes végrehajtani.

 

Csoportmunka támogatás területén Társaságunk szakértői kiemelt termék ismerettel rendelkeznek a fájlmegosztás, chat rendszerek, dokumentumkezelés és megosztás területén alkalmazható rendszerek tekintetében és számos bevezetési feladat során szerzett tapasztalatuk segíti az Ön szervezetét is a gördülékeny bevezetésben, alkalmazásban.

Webszerver, weboldal és web alkalmazások üzemeltetése

Az online jelenlét központi eleme a Társaságok által üzemeltetett weboldal, melyet általában minden, a Társasággal kapcsolatba kerülő ügyfél, munkavállaló és partner számára információt szolgáltat. A webes megjelenés azonban számos veszélyt is rejt magában.

 

A webszerverek üzemeltetése, a weboldalakat kiszolgáló keretrendszerek naprakészen tartása, a weboldalak megjelenését kiszolgáló alkalmazások folyamatos frissítése, a weboldalak és webalkalmazások védelme nagy mértékű tapasztalatot és folyamatosan karbantartott tudást igényel e rendszerek üzemeltetőitől. Társaságunk üzemeltetési területének szakértői készséggel állnak rendelkezésükre az online jelenlét biztonságos megvalósításához és a folyamatos üzemeltetési feladatok végrehajtása során.

Brightdea Solutions Kft. - Üzemeltetés - Digitalizáció - Adatvédelem

Ajánlatkérés


Megértettem és elfogadom az "ADATVÉDELEM" menü alatt leírtakat.

error: Köszöntök, hogy a tartalom felkeltette az érdeklődését. Érdeklődése fontos számunkra, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.