Videó lejátszása

Miért a Brightdea?

A folyamatosan változó világban az üzleti szereplők számára elengedhetetlen saját stratégiájuk folyamatos felülvizsgálata. Annak meghatározása, hogy 2-3 éves távlatban milyen termékkel és szolgáltatással kívánnak a piacon szerepet vállalni, - vagy hatékonyabbá válni - azonban már túlmutat a klasszikus digitalizációs látómezőn.

Stratégia, Innováció és Üzletfolytonosság

A digitális átalakulás sokkal inkább szól a szervezeti folyamatok újragondolásáról, mint önmagában csak az IT tevékenységekről.

Új típusú partnerség létrehozása az IT és az üzleti elvárások között

Az IT kulcsszerepet játszik a méretezhető technológiai platformok és a digitális alapok létrehozásában.

Kockázatokat csökkentünk

A digitalizáció és az új felelősség

Egy nemzetközi felmérés szerint a vállalatvezetőknek csupán 14%-a rendelkezik az e-stratégia kivitelezéséhez szükséges vezetői képességekkel.

A szervezetek hagyományosan arra koncentrálták erőforrásaikat, amit a kockázatkezelők megelőzhető vagy elkerülhető kockázatnak hívnak.

Válaszolunk az információbiztonsági kihívásokra

Többdimenziós problémamegoldás és innováció

Bármikor előfordulhat, hogy változtatásra van szükség. Azonban bizonytalan világunk arra készteti az embereket és a szervezeteket egyaránt, hogy megbízható partnert keressenek.

Azért foglalkozunk kiemelten a kiberbiztonság, IT üzemeltetés és innovációs tevékenységeink mellett digitális stratégiával, mert azt látjuk, hogy sok cégnél akadályba ütközik annak kialakítása és végrehajtása.

Megelőzzük a veszteségeket

Az IT szerepe változik, mert minden tranzakciót a technológia közvetít.

A hatékony innovációhoz a kockázattal arányos intézkedések felső szintű és költséghatékony menedzselése elengedhetetlen, mert egy válsághelyzet - jelenleg a koronavírus által megvalósult tömeges otthoni munkavégzés - központi szereplővé teszi az IT szervezeteket a vállalat üzletmenet-folytonosságának fenntartásában.

Kiberbiztonság:

A kiberbiztonság és az informatikai biztonság terén, a kiváló minőség és a megbízhatóság követelmények dominálnak

Rugalmasság:

A rugalmasság a stratégiákkal rendelkező vállalatok esetében legalább 15%-os működési nyereséget és bevételt képes megteremteni.

Miben segíthetünk?

Referenciák

Elérhetőség

Feliratkozás hírlevelünkre:

Copyright © 2020 Brightdea Solutions