Brightdea Solutions Kft. - Üzemeltetés - Digitalizáció - Adatvédelem
Biztonsági termékértékesítés
Az IT Biztonsági termékek és a biztonságtechnikai eszközpark fejlesztése elől kitérni a fokozott piaci verseny miatt már nem lehetséges.

Üzletfolytonosság és innováció

A vállalatok jelenlegi távoli és hibrid munkavégzése során számos új fenyegetettség, biztonsági kockázat jelent meg. Az IT biztonsági termékek alkalmazása egy-egy cél feladat megoldása tekintetében jelentősen megkönnyítheti az IT üzemeltetési és IT biztonsági személyzet munkáját, és csökkenti vagy megszűnteti a felmerülő kockázatokat. Az általunk ajánlott megoldások minden esetben nemzetközi szinten már bizonyított termékek, melyek hazai disztribúciója és folyamatos supportja is biztosított.

Végpontvédelmi megoldások

Az általunk forgalmazott végpontvédelmi megoldások folyamatos felügyeletet és védelmi megoldást kínálnak az IT infrastruktúra minden elemére.

Forgalmazott megoldásaink:

Forgalmazott megoldásaink:

Adatvédelmi megoldások

Az általunk forgalmazott adatvédelmi megoldás a Társaság munkavállalóinak, partnereinek, beszállítóinak (azaz mindazon személyek, akik az informatikai infrastruktúrához hozzáféréssel rendelkeznek) szándékos vagy vétlen aktivitása során bekövetkező adatszivárgás vagy adatlopás ellen nyújt védelmet.

Sérülékenység vizsgálat és sérülékenység-menedzsment

Az általunk forgalmazott sérülékenységvizsgáló és sérülékenység-menedzsment eszköz lehetővé teszi, hogy az informatikai rendszerek aktuális biztonsági állapotát eseti (kézi indítású) és automatizált (ütemezett) ellenőrzési módszerek alkalmazásával folyamatosan ellenőrzés alatt lehessen tartani. A megoldások előnye, hogy nem csak a sérülékenységek feltárását, hanem azok biztonsági adminisztrátorok számára gyorsan és hatékonyan végrehajtható megoldási lehetőségeire is iránymutatást ad. (pl.: tudásbázisok, CVE kódok, patch management)

Forgalmazott megoldásaink:

Forgalmazott megoldásaink:

Határvédelmi megoldások, tűzfalak

Az egyre fejlettebb hackertámadások, a távmunka és az IT rendszerek gyors változásai miatt egyre növekszik a vállalati hálózatok fenyegetettsége is. Az új támadási formák ellen már csak újgenerációs tűzfalrendszerek, újszerű hálózatbiztonsági megoldások (behatolásmegelőző-, tartalomszűrő-, és forgalomszabályozó rendszerek) használatával lehet igazán védekezni.

Forgalmazott megoldásaink:

Hardver titkosítási megoldások (HSM)

Az általunk kínált Gemalto (Thales Group) hardveres biztonsági megoldásait úgy tervezték, hogy a titkosítási kulcsokat teljes életciklusuk során biztonságosan kezeljék.

Felhasználó azonosítás, identitáskezelő eszközök

Az általunk forgalmazott megoldások két fő területet fednek le:
- Privilegizált felhasználók kezelése
- Felhő, on-premise és hibrid szolgáltatásokhoz kapcsolódó felhasználói azonosítások menedzselése

Forgalmazott megoldásaink:

Forgalmazott megoldásaink:

SIEM rendszerek

Az IT rendszerekben a naplózás (és a napló állományok központi gyűjtése és elemzése) információt nyújt az informatikai elemek általános állapotáról csakúgy, mint a biztonságilag fontos eseményekről, lehetőséget ad az incidensek észlelésére és kivizsgálására, valamint objektív információkat szolgáltat az esetleges utólagos számonkérésekhez vagy jogi eljárásokhoz.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot