Biztonsági termékértékesítés
Az IT Biztonsági termékek és a biztonságtechnikai eszközpark fejlesztése elől kitérni a fokozott piaci verseny miatt már nem lehetséges.

Üzletfolytonosság és innováció

Az IT biztonsági eszközök hiánya különböző szinten, de jelentős hátrányok, sőt rosszabb esetben akár anyagi veszteségek forrása is lehet. Azonban így a vállalatok akik az elmúlt években az üzleti élet mozgatórugóivá váltak már rámutattak arra, hogy a biztonsági eszközök használata nélkülözhetetlen minden szervezet számára.

Hálózatbiztonság

Biztonsági termék értékesítése esetén nem is kérdés, hogy a hálózatbiztonsági céleszközök kínálatában valamennyi szervezet megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. Az eszközök és megoldások egyedi igények alapján licenszelhetőek, továbbá üzemeltethetőek. Teljes biztonságot nyújtanak egyetlen eszközbe integrálva az UTM és NGFW tűzfalak, míg az e-mail, web és webalkalmazások védelmére készült eszközök specifikusabb igényeket elégítenek ki.

Forgalmazott megoldásaink:

Forgalmazott megoldásaink:

Adatvédelem

Biztonsági termék értékesítése az adatlopás és adatszivárgás megelőzés esetén elsősorban a szervezet azon munkavállalóinak nem kívánt, vagy nem várt aktivitása ellen jelent védelmet, akiknek lehetőségük van visszaélni a jogosultságaikkal. Ahogy a  kifinomult adatlopási módokat is van lehetőség követni, valamint megakadályozza a kritikus adatok jogosulatlan felhasználását, valamint teljeskörű naplózást végez a későbbi auditok és nyomelemzés céljából.

SIEM rendszerek

A SIEM (Security Information and Event Management) az IT biztonság riasztórendszere. Egyrészt holisztikus rálátást biztosít a teljes informatikai infrastruktúrára, az egyes naplófájlok központi aggregálásával, másrészt azok korrelációja különböző anomáliák azonosításában segíthet. Egy esetleges támadás során a támadó egy jól konfigurált rendszerben detektálható és nyomon követhető.

Forgalmazott megoldásaink:

Forgalmazott megoldásaink:

Végpontbiztonság

Teljeskörű végpontvédelmi megoldásaink felügyeletet kínálnak minden számítógépre, szerverre, alkalmazásra és mobileszközre: adat- és webbiztonság, fájlintegritás monitoring, antivírus védelem, eszköz- és alkalmazás felügyelet.

Miben segíthetünk?

Kérjen ajánlatot még ma, hogy megvédje vállalatát a kiberbűnözőktől:

Elérhetőség

Feliratkozás hírlevelünkre:

Copyright © 2020 Brightdea Solutions