Biztonsági termék értékesítés

Biztonsági termék értékesítés

A szervezetek sikerességéhez meghatározó tényező az információtechnológia. Az IT Biztonsági termékek és a biztonságtechnikai eszközpark fejlesztése elől kitérni a fokozott piaci verseny miatt már nem lehetséges. Azért mert ezek azok az IT biztonsági eszközök, amiknek a hiánya különböző szinten, de jelentős hátrányok, sőt rosszabb esetben akár anyagi veszteségek forrása is lehet. Azonban Így a vállalatok akik az elmúlt években az üzleti élet mozgatórugóivá váltak már rámutattak arra, hogy a biztonsági eszközök használata nélkülözhetetlen minden szervezet számára. Éppen ezért az IT biztonsági támadások elhárítása, a társaságok adatainak eltulajdonítása, vagy azokkal folytatott visszaélések elkerülése érdekében biztonsági termékek nélkül lehetetlen.

Hálózatbiztonság

Biztonsági termék értékesítése esetén nem is kérdés, hogy a hálózatbiztonsági céleszközök kínálatában valamennyi szervezet megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. Az eszközök és megoldások egyedi igények alapján licenszelhetőek, továbbá üzemeltethetőek. Teljes biztonságot nyújtanak egyetlen eszközbe integrálva az UTM és NGFW tűzfalak, míg az e-mail, web és webalkalmazások védelmére készült eszközök specifikusabb igényeket elégítenek ki.

Adatvédelem

Biztonsági termék értékesítése az adatlopás és adatszivárgás megelőzés esetén a elsősorban a szervezet azon munkavállalóinak nem kívánt, vagy nem várt aktivitása ellen jelent védelmet, akiknek lehetőségük van visszaélni a jogosultságaikkal. Ahogy a  kifinomult adatlopási módokat is van lehetőség követni, valamint megakadályozza a kritikus adatok jogosulatlan felhasználását, valamint teljeskörű naplózást végez a későbbi auditok és nyomelemzés céljából.

SIEM rendszerek

A SIEM (Security Information and Event Management) az IT biztonság riasztórendszere. Egyrészt holisztikus rálátást biztosít a teljes informatikai infrastruktúrára, mert az egyes naplófájlok központi aggregálásával, másrészt azok korrelációja különböző anomáliák azonosításában tud segíteni. Egy esetleges támadás során a támadó egy jól konfigurált rendszerben detektálható és nyomon követhető.

Végpontbiztonság

Teljeskörű végpontvédelmi megoldásaink felügyeletet kínálnak minden számítógépre, szerverre, alkalmazásra és mobileszközre: adat- és webbiztonság, fájlintegritás monitoring, antivírus védelem, eszköz- és alkalmazás felügyelet.

Vegyék fel velem a kapcsolatot


Megértettem és elfogadom az "ADATVÉDELEM" menü alatt leírtakat.

error: Köszöntök, hogy a tartalom felkeltette az érdeklődését. Érdeklődése fontos számunkra, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.