Inside ITB 2020 – Szakmai partnerség

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email
inside, itb, bemutatkozás, Portfólió katalógus, Brightdea Solutions Kft. Tájékoztatás, oneteam, maradj otthon, Képzés, Oktatás, Információbiztonság - Digitalizáció - COVID19, Adatvédelem

A korábbi ipari forradalmak ugrásszerű fejlődést hoztak a gazdaságba. Kérdés, hogy a koronavírus okozta kényszerhelyzet is képes lesz-e jelentős változásokat indukálni. A Brightdea Solutions az Inside ITB 2020 rendezvény szakmai partnereként támogatja az ICT-menedzserek felkészülését a 2020. év végi és a 2021-es kihívásokra.

”Az Inside ITB 2020 rendezvény idén is két részből áll majd: egy szakmai napból és a már hagyományos díjátadóból. A szakmai nap középpontjába az ICT-menedzserek aktuális tudásvilágát állítjuk, ezzel is segítjük őket felkészülni a 2020. év végi és a 2021-es kihívásokra. Itt teremtünk lehetőséget arra is, hogy az ITB innovációs díjaira aspirálók élőszóban is bemutassák pályázataikat. Itt hirdetjük ki, hogy az olvasók és a szakmai zsűri megítélése alapján kikből áll a 25 legsikeresebb ICT-menedzser toplistája. Ez lesz a tizedik alkalom, amikor az ICT-társadalom megtudja, ki a nagy presztízsű díj győztese, vagyis kinek adjuk át „A legsikeresebb ICT-menedzser 2020” díjat. Ezen az esten jelenik meg – immár 18. alkalommal – „Az ICT-piac Nagykönyve 2020” kiadvány is.”

A hatékony innovációhoz a kockázattal arányos intézkedések felső szintű és költséghatékony menedzselése elengedhetetlen, mert a működési hatékonyság javítása cége növekedésének, illetve nyereségességének a záloga. A 2019-es nemzetközi és hazai felmérések megegyeznek abban, hogy a következő 12 hónap során a magyar vezetők 81%-a működési hatékonyság javítását tartja kulcsfontosságúnak vállalata sikeressége érdekében.

Elérhetőség

Feliratkozás hírlevelünkre:

Copyright © 2020 Brightdea Solutions