Céges hatékonyságnövelő megoldáscsokor az ADAPTO-tól

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email
Adapto, grc, kockázatkezelés, Brightdea Solutions Kft. Tájékoztatás, oneteam, Képzés, Oktatás, Információbiztonság - Digitalizáció - COVID19, Adatvédelem

A Brightdea Solutions az ADAPTO szoftverrel és módszertanával több olyan területen rendelkezik akkreditációval, ami kapcsolódik a stratégiai és üzleti fejlesztéshez, valamint a folyamatokhoz. BPM, BPR, BCM, DRP, SRP, BCP, GDPR, NIS, PSD2, ISO, Digitalizáció

Az optimális vállalati működéshez elengedhetetlen a folyamatok monitorozása, elemzése, és a kockázatok időben való felmérése. A folyamat- és kockázatalapú gondolkodás a sikeres szervezeti működés alapköve. Az ehhez szükséges elemekről és szoftveres megoldásokról az ADAPTO és két partnere beszélt részletekbe menően.

A Vállalatirányítás / Igazgatás, Kockázatkezelés és Megfelelés az ADAPTO – (GRC) integrált megközelítésével alkalmas arra, hogy a szervezet hatékonyan nézzen szembe a kihívásokkal. A megbízások során Brightdea Solutions munkatársai arra törekednek, hogy a változó jogszabályi környezetnek is megfelelve valósíthassák meg stratégiai, működési, illetve üzletfejlesztésre irányuló terveiket.

Ebben a megközelítésben egységesen meghatározható, hogy a vállalat milyen stratégiai célok érdekében milyen irányelveket akar követni. A célok elérését akadályozó tényezők, – a kockázatok – felderítése, valamint a vállalat a kitettsége ezekkel szemben, eredményezi, hogy a potenciális hatások kezelésére pontosan milyen szabályokat érdemes kialakítani. A megfelelés pedig a kockázatok enyhítésére szolgáló célzott, proaktív cselekvés, a szabályozók betartásának biztosítása. A Brightdea Solutions ügyvezető-tulajdonosával is készített interjút itt tekinthetik meg.

Elérhetőség

Feliratkozás hírlevelünkre:

Copyright © 2020 Brightdea Solutions