COVID19 – Ügyfél tájékoztató

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email
Brightdea Solutions Kft. Tájékoztatás, oneteam, maradj otthon, Képzés, Oktatás, Információbiztonság - Digitalizáció - COVID19, Adatvédelem

Együttműködésünkre számíthat! A Brightdea Solutions eddig is elkötelezett volt abban, hogy megrendelői és munkatársai számára megfelelő és a munkavégzéshez zavartalan körülményeket biztosítson. Az egészség megőrzése a legfontosabb, ezért bármiféle rendellenességet tapasztalnak kérjük azonnal forduljanak orvoshoz! A COVID-19 koronavírus terjedése miatti aggodalom mindannyiunkat érint. Köszönettel tartozunk partnereinknek, akikkel napról napra szorosan és zökkenőmentesen tudunk együttműködni, különösen ezekben a nehéz időkben. #maradjotthon #OneTeam.

Ügyféltájékoztató – Együttműködésünkre számíthat!

A hivatalos Veszélyhelyzet elrendelése óta a Brightdea Solutions folyamatosan nyomon követi a szerződéseiben vállalt – a tevékenységeit érintő – hivatalos változásokat.

 

A Brightdea Solutions a Kormány kijárási korlátozásról szóló – 2020. március 26. napján meghozott határozatáról és az ebből eredő szükséges intézkedésekről is folyamatosan tájékoztatni szeretné Megrendelőit.

 

Fontos, hogy a köznyelv kijárási tilalomról beszél, de a kormányrendelet nem erről szól, hanem a kialakult járványhelyzetre való tekintettel a szabadmozgás korlátozásáról, ami rendkívüli nagy különbség. Korábban jeleztük és fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ennek a szabadmozgás korlátozásnak a tartalmát a fent nevezett kormányrendelet határozza meg.

 

A Brightdea Solutions folyamatosan azon dolgozik, hogy minél profibb és gördülékenyebb megoldással tudja kiszolgálni ügyfeleink számára az üzletfolytonosságot.

 

Változásmenedzsment a gyakorlatban

A Brightdea Solutions 2020.03.16.-naptól megrendelőink munkaterületein a kollégáink által végzett személyes megjelenést és a helyszínen történő munkavégzését kiegészíti a kormányrendeletben megjelent alapos indok a szabadmozgás korlátozása alól felmentésre vonatkozó szabályok betartásával.

A helyszíni munkavégzés kizárólag Ügyvezetői engedély mellett – azt külön jóváhagyva – lehetséges a szabadmozgás korlátozása alól felmentésre vonatkozó szabályok betartásával.

 

A helyszíni munkavégzés kizárólag Ügyvezetői engedély mellett – azt külön jóváhagyva – lehetséges a szabadmozgás korlátozása alól felmentésre vonatkozó szabályok betartásával.

 

Hogyan látjuk el a feladatainkat?

 

Szeretnénk arról biztosítani Ügyfeleinket, hogy a szerződésben vállalt feladatokat – azon belül a személyes érintettséget igénylő feladatok pl. projekt értekezletek, egyeztetések, kooperációk, valamint üzemeltetési, monitoring és riporting tevékenységek #HomeOffice megoldásokkal – a továbbiakban is zavartalanul kiszolgáljuk, mert a vállalt tevékenységeinket távoli munkavégzés kereteiben akadálymentesen, hatékonyan a továbbiakban is ellátjuk.

 

Partnereink tájékoztatása kiemelt fontosságú ezért kérjük felmerülő kérdés esetén keressenek minket, valamint javasoljuk, hogy látogassák rendszeresen hírcsatornáinkat:

 

Kövessen minket: Linkdin, Facebook, Instagram

 

A hatékony és biztonságos otthoni munkavégzéshez szükséges legfontosabb lépéseket igyekeztünk összefoglalni a Biztonságos távmunka oldalon.

 

Azokat az információkat amelyeknek a segítségével folyamatos és egységes szabályozást biztosíthatnak a hálózati, felhőalapú és mobileszközök felhasználóinak – fenntarthatóan, tehát a vészhelyzet elhárulta után is – a Működés optimalizálás oldalon érheti el.

Együttműködésünkre számíthat, kérdés esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

 

Munkatársaink a nehéz helyzetekben is állnak az Ön rendelkezésére – #modernworkplace eszközökön keresztül is. #oneteam

Elérhetőség

Feliratkozás hírlevelünkre:

Copyright © 2020 Brightdea Solutions